۩ Комедія «Таксист-2 або кохання на швидкості»
П'ятниця, 19 квітня

Прем’єра «Рей Куні

Комедії всесвітньовідомого драматурга, володаря ордену Британської імперії  за  досягнення у галузі драматургії Реймонда Джорджа Альфреда Куни (Рея Куні) не потребують реклами. Перекладені на більше як сорок мов, для глядачів всього світу, вони є самим втіленням поняття «комедія». Один із секретів драматургії Рея Куні полягає в тому, що для своїх  комедій (фарсів, як він сам їх називає) автор обирає сюжети, які б з легкістю могли стати основою для трагедії. На кін у кунівсього героя поставлено найдорожче, що зумовлює неймовірне сюжетне та комічне загострення. П’єса «Caught in the Net» («Спійманий в мережі») написана  на двадцять років пізніше  «Run For Your Wife», відомої нам як «Занадто одружений таксист», і є продовженням цієї карколомної історії.

Вже знайомий нам таксист-авантюрист Джон Сміт (Олексій Гнатковський)  та його вірний «помічник» Стенлі Поуні (Роман Луцький ) на цей раз рятуватимуть не тільки свою шкуру але й безхмарне майбутнє Джонових дітей Вікі (Тетяна Гірник) та Гейвіна (Іван Бліндар, Ігор Захарчук).  Кількість неймовірної брехні, яку доведеться пережити «нещасним» дружинам таксиста Мері та Барбарі (Ольга Качмарик-Комановська та Надія Левченко) могла б будь-кого звести з розуму, втім, глядача очікує цілком несподіваний фінал. Хоча, фактично, це «друга серія» «Таксиста», однак сюжет побудований таким чином, що п’єса може сприйматися і як цілком самостійний твір. В будь-якому випадку (дивилися ви першу «серію» чи ні) можете сподіватися справжнього свята, адже постановки за п’єсами Рея Куні, окрім всіх інших переваг, надають артистам необмежені можливості для відсебеньок та імпровізацій. Основне – вдало підібраний акторський ансамбль, в чому режисер Сергій Кузик визнаний майстер. Окрім вищеназваних акторів, неперевершений ансамбль вистави доповнить з.а.України Володимир Пантелюк, у ролі додаткової проблеми Джона Сміта – Татуся Стенлі.
Режисер – Сергій Кузик.
Сценограф – засл.діяч мистецтв України Олександр Семенюк.
Костюми – Олена Андрійчук.
Головні ролі виконують – засл.арт .України Володимир Пантелюк.
Актори – Олексій Гнатковський, Ольга Комановська, Надія Левченко, Роман Луцький, Ігор Захарчук, Тетяна Гірник, Іван Бліндер.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Останні відгуки про заклади

Найкраща ігрова дитяча кімната ХЕППІ КІДС-HAPPY KIDS 5 stars
Ольга: Чудова ігрова кімната, зручно що можна продовжувати свято! Серед інших ігрових, нашій малечі найбільш до вподоби саме Хе...
Найкраща ігрова дитяча кімната ХЕППІ КІДС-HAPPY KIDS 5 stars
Таня: Я задоволена і діти також. Рекомендую!
Нічний клуб «el Dorado» 0 stars
: Обслуговування ужасне офіціанти хамлять рахунок беруть здачу не приносять і це вже не перший раз там таке, конья...
Туристична фірма «Еней» 0 stars
Андрій: Кантора бере гроші, і ні за що не відповідає, працівникі наглі і хамовиті. Хочете щоб ваша відпустка не відбулась вам до...