Виставка Марисі Рудської «Прояви весни»
Середа, 24 квітня

Виставка Марисі Рудської «Прояви весни»У Івано-Франківську відкриється виставка художниці-ілюстратора Марисі Рудської «Прояви весни». Відкриття відбудеться у виставковій залі Книгарні «Є» 12 квітня о 17:00. Вхід вільний.

Молода і талановита Марися Рудська стала відомою як ілюстратор ще до того, як створила серію малюнків про українську революцію. Впродовж кількох останніх років її роботи з’являлися на книжках Сашка Ушкалова, Олексія Чупи, Леоніда Сороки, Оксани Боровець, Івана Андрусяка та інших відомих авторів. Її роботи нині можна побачити не тільки в сучасних дитячих і дорослих виданнях, але й у приватних колекціях в Україні та за кордоном.

Ілюстраціям Марисі Рудської характерні безпосередність та щирість. У її картинах відображається український колорит.

На виставці будуть представлені старі й нові роботи художниці. Відома серія малюнків Марисі про українську революцію частково буде представлена на виставці.

Приходьте на відкриття виставки «Прояви весни», щоб познайомитися з талановитою художницею Марисею Рудською та побачити її картини в оригіналі.

На відкритті виставки виступить акустичне тріо «Таємний Дар».

З виставкою «Прояви весни» ви зможете ознайомитися у виставковій залі Книгарні "Є" до 26 квітня. Години роботи: щодня з 9:00 до 18:00.

Книгарня «Є» знаходиться за адресою
вул. Незалежності, 31 (навпроти Державної податкової інспекції) на другому поверсі.
Виставкова зала розташована на 5 поверсі.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Останні відгуки про заклади

Найкраща ігрова дитяча кімната ХЕППІ КІДС-HAPPY KIDS 5 stars
Ольга: Чудова ігрова кімната, зручно що можна продовжувати свято! Серед інших ігрових, нашій малечі найбільш до вподоби саме Хе...
Найкраща ігрова дитяча кімната ХЕППІ КІДС-HAPPY KIDS 5 stars
Таня: Я задоволена і діти також. Рекомендую!
Нічний клуб «el Dorado» 0 stars
: Обслуговування ужасне офіціанти хамлять рахунок беруть здачу не приносять і це вже не перший раз там таке, конья...
Туристична фірма «Еней» 0 stars
Андрій: Кантора бере гроші, і ні за що не відповідає, працівникі наглі і хамовиті. Хочете щоб ваша відпустка не відбулась вам до...