► Степан Процюк презентує книгу «Десятий рядок»
Середа, 24 квітня

Степан Процюк презентує книгу «Десятий рядок»Книгарня «Є» та видавництво «Український пріоритет» запрошують на презентацію книжки Степана Процюка «Десятий рядок», яка відбудеться 25 вересня.

Початок — о 18.30.

Відомий івано-франківський письменник Степан Процюк 25 вересня у Книгарні «Є» представить свій новий роман «Десятий рядок».

Роман «Десятий рядок» має три сюжетні лінії. Перша – доля діда Гната, перебування в радянських концтаборах. Друга ліня – життя Гнатового сина Марка, викладача історії Стародавнього світу і Середніх віків у радянському виші. Атмосфера агентів КДБ, доносів, нашіптування. Третя лінія – сучасне життя Маркового сина Максима, яке вражене хворобою. Цей роман про три покоління дозволить наймолодшим ліпше зрозуміти своїх батьків і дідів, повніше осягнути ними пережите. Роман дає варіанти відповідей на запитання, чому в нас та чи інша ментальність. Чому мали місце радянські концтабори і голодомор? «Десятий рядок» має багатий фактажний ґрунт, який буде важливим і цікавим для читачів з раціональним сприйняттям.

Степан Процюк народився 13 серпня 1964 року у селі Кути, Бродівський район (нині — Буський район) на Львівщині у сім’ї політв’язня. Через декілька років родина переїхала до Івано-Франківської області. На даний час викладає сучасну українську літературу в Прикарпатському університеті. Одружений, має двох синів.

Вхід вільний.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Останні відгуки про заклади

Найкраща ігрова дитяча кімната ХЕППІ КІДС-HAPPY KIDS 5 stars
Ольга: Чудова ігрова кімната, зручно що можна продовжувати свято! Серед інших ігрових, нашій малечі найбільш до вподоби саме Хе...
Найкраща ігрова дитяча кімната ХЕППІ КІДС-HAPPY KIDS 5 stars
Таня: Я задоволена і діти також. Рекомендую!
Нічний клуб «el Dorado» 0 stars
: Обслуговування ужасне офіціанти хамлять рахунок беруть здачу не приносять і це вже не перший раз там таке, конья...
Туристична фірма «Еней» 0 stars
Андрій: Кантора бере гроші, і ні за що не відповідає, працівникі наглі і хамовиті. Хочете щоб ваша відпустка не відбулась вам до...