Лекція Сергія Стуканова «Український Донбас: минуле, сьогодення, майбутнє»
Четвер, 25 квітня

Лекція Сергія Стуканова «Український Донбас: минуле, сьогодення, майбутнє»У неділю, 21 грудня, в рамках проекту «Відкритий університет Івано-Франківська» у Книгарні «Є» відбудеться лекція Сергія Стуканова на тему «Український Донбас: минуле, сьогодення, майбутнє».

Сергій Стуканов – історик, політолог, журналіст та викладач. Родом з Донецька. Віднедавна мешкає у Львові. Керівник проектів українського фонду «Громадська думка».

В ході лекції передбачається можливість ставити запитання спікеру, дискутувати.

Відкритий університет ініційований місцевими громадськими активістами з метою створення постійно діючого інтелектуального майданчика для вироблення спільного бачення оптимальних шляхів розвитку країни та активізації громади в цілому. На лекції запрошуються усі, кому близька ідея побудови відкритого, вільного громадянського суспільства, люди, які шукають шляхи самореалізації, хочуть бути корисними Україні.

Університет пропагує цінності свободи, гідності, справедливості, демократії, верховенства права, взаємодопомоги, як основи сталого розвитку.

Зустрічі на теми менеджменту, економіки, історії, філософії, науки, культури, а також з «історіями успіху» суспільно корисних проектів та ініціатив відбуваються час від часу в Книгарні «Є».

Вхід вільний.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Останні відгуки про заклади

Найкраща ігрова дитяча кімната ХЕППІ КІДС-HAPPY KIDS 5 stars
Ольга: Чудова ігрова кімната, зручно що можна продовжувати свято! Серед інших ігрових, нашій малечі найбільш до вподоби саме Хе...
Найкраща ігрова дитяча кімната ХЕППІ КІДС-HAPPY KIDS 5 stars
Таня: Я задоволена і діти також. Рекомендую!
Нічний клуб «el Dorado» 0 stars
: Обслуговування ужасне офіціанти хамлять рахунок беруть здачу не приносять і це вже не перший раз там таке, конья...
Туристична фірма «Еней» 0 stars
Андрій: Кантора бере гроші, і ні за що не відповідає, працівникі наглі і хамовиті. Хочете щоб ваша відпустка не відбулась вам до...