Виставка Аліни Гаєвої та Леся Панчишина «чеLOVEки»
П'ятниця, 19 квітня

Виставка Аліни Гаєвої та Леся Панчишина «чеLOVEки»
«чеLOVEки»
творча група GAP year (Gaieva&Panchyshyn)
Проект покликаний привернути увагу глядача до проблеми браку живого спілкування в сучасному світі. Адже воно – необхідне для кожного, спілкування без посередництва нових технологій та соціальних мереж. Інновації є невід’ємним елементом життя 21 століття, благом цивілізації, що стирають кордони й створюють свою віртуальну реальність. У неї поринаєш, забуваючи про магію дотику, першого поцілунку, магію, що розливає тепло по жилах після зустрічі поглядами з випадковим незнайомцем. Сьогодні змінилися умови існування, але за екранами ховаються все ті ж люди; їхню неповторність можна перечитувати, як книгу: з дня в день. І вони потребують реального себе, вони потребують реального тебе. Деякі заклади вже відмовляються від надання послуги «free WiFi». Та чи цього достатньо?
Автори проекту акцентують на любові як на почутті, що народжується зі спілкування: між матір’ю та дитиною, між хлопцем і дівчиною, між давніми друзями, між своїм зовнішнім та внутрішнім голосом. Проект «чеLOVEки» закликає не витрачати час на «світ ілюзій», не ховатися від справжності відчуттів за вигаданими профілями. За допомогою фарб і полотна автори спонукатимуть глядача задуматися над стилем та сенсом власного життя.
Аліна Гаєва - народилася 2 листопада 1986 року. 2010 року закінчила Придніпровську державну академію будівництва і архітектури, за спеціальністю архітектура.
Лесь Панчишин – народився 1991 році. Закінчив Львівський державний коледж декоративного і народного мистецтва їм. І. Труша. Продовжує навчатись у Львівській академії мистецтв.

Центр сучасного мистецтва відчинений в робочі дні з 15:00 до 18:00.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Останні відгуки про заклади

Найкраща ігрова дитяча кімната ХЕППІ КІДС-HAPPY KIDS 5 stars
Ольга: Чудова ігрова кімната, зручно що можна продовжувати свято! Серед інших ігрових, нашій малечі найбільш до вподоби саме Хе...
Найкраща ігрова дитяча кімната ХЕППІ КІДС-HAPPY KIDS 5 stars
Таня: Я задоволена і діти також. Рекомендую!
Нічний клуб «el Dorado» 0 stars
: Обслуговування ужасне офіціанти хамлять рахунок беруть здачу не приносять і це вже не перший раз там таке, конья...
Туристична фірма «Еней» 0 stars
Андрій: Кантора бере гроші, і ні за що не відповідає, працівникі наглі і хамовиті. Хочете щоб ваша відпустка не відбулась вам до...