► Презентація психотрилера Олександра Михеда «Астра»
Вівторок, 23 квітня

Презентація психотрилера Олександра Михеда «Астра»
У березні стартує презентаційний тур психотрилера «Астра» культуролога та письменника Олександра Михеда. Книжка вийшла друком у березні 2015-го року у «Видавництві Анетти Антоненко». 11 українських міст під час презентацій занурюватимуться у діалог письменника Олександра Михеда та кінорежисера Олександра Ратія про новий роман, попередні тексти, натхнення і творчі плани.

«Астра» – динамічний психотрилер, який торкається найглибших страхів свідомості читача. Весь світ, який ти знаєш і любиш – це умовність. В основі світобудови – суспільний договір, який направду є всього лише брехливим пактом про ненапад. Головний герой роману авантюрник Віктор Варецький отримує запрошення відвідати семінар «Астра» в загадковій місцині в Карпатах. І це змінює все його життя.

Учасники презентації:
письменник Олександр Михед
режисер Олександр Ратій
Вхід вільний

Олександр Михед – культуролог і письменник. Співробітник Інституту літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, викладач Інституту філології КНУ ім. Тараса Шевченка спеціальності «літературна творчість». Автор численних публікацій у провідних українських ЗМІ та виданнях Німеччини, США, Сербії, Польщі, Чехії, Білорусі. Вибрані есеї перекладалися англійською, польською, сербською, російською. Автор художньої книги «АмнезіЯ» ("Електрокнига", 2013). Уривки книги перекладено англійською, німецькою, польською італійською та фінською мовами. Книга стала підґрунтям для літературно-мистецького мультимедійного проекту «АмнезіЯ project: Відкрита платформа» (www.amnezia.in.ua). Автор збірки оповідань «Понтиїзм» (2014) та психотрилера «Астра» (2015).
Персональний сайт: www.mykhed.com

Олександр Ратій – режисер. Володар головного призу Національної програми 43-го кінофестивалю "Молодість" за документальний фільм «Повернення», у 2014-му трагікомедія «Прості речі» була відзначена спеціальним дипломом 44-го кінофестивалю «Молодість», презентував короткометражний фільм у Short Film Corner Каннського кінофестивалю. Режисер буктрейлера роману «Астра».

Любко Дереш про книжку: В українській сучасній літературі рідко можна натрапити на концептуальне мислення, а у Олександра Михеда воно є. Та міцна структура, яку він будує, відчуття ритму оповіді, драма ідей – всього цього бракує мені в наших українських книжках. А в нього виходить наче саме собою, що і вказує на безумовний талант.

Михайло Бриних про книжку: Древній жах розправляє крила, в романі чути гострий запах Дереша: екстракт Лавкрафта з верхньою ноткою якогось, їй-Богу, Пєлєвіна. Що ближче до фіналу, то густішає угар і треш, Михед виконує всі обіцянки без пробачень.

Cultprostir.ua про книжку: «Астра» – психотрилер, де у світ художнього вимислу читача пускатимуть за вивіреними до міліметрів принципами гостросюжетного літературного твору. Навіть без поцілунків чарівних фей лузер тут перетвориться на того, хто здатен змінити світ.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Останні відгуки про заклади

Найкраща ігрова дитяча кімната ХЕППІ КІДС-HAPPY KIDS 5 stars
Ольга: Чудова ігрова кімната, зручно що можна продовжувати свято! Серед інших ігрових, нашій малечі найбільш до вподоби саме Хе...
Найкраща ігрова дитяча кімната ХЕППІ КІДС-HAPPY KIDS 5 stars
Таня: Я задоволена і діти також. Рекомендую!
Нічний клуб «el Dorado» 0 stars
: Обслуговування ужасне офіціанти хамлять рахунок беруть здачу не приносять і це вже не перший раз там таке, конья...
Туристична фірма «Еней» 0 stars
Андрій: Кантора бере гроші, і ні за що не відповідає, працівникі наглі і хамовиті. Хочете щоб ваша відпустка не відбулась вам до...