► Презентація книжки Томаша Деяка «Колискова Кусто»
П'ятниця, 19 квітня

Презентація книжки Томаша Деяка «Колискова Кусто»Книгарня «Є» та видавництво «Крок» запрошують вас на презентацію книжки Томаша Деяка «Колискова Кусто».

У тернопільскому видавництві «Крок» щойно вийшла друга збірка поета Томаша Деяка "Колискова Кусто". Це стало можливим завдяки перемозі Томаша у поетичному конкурсі Dictum 2014-го року, організованому видавництвом.

У збірку увійшли близько 80-ти текстів за останні півтори року, та двоє-троє старих, але дорогих для поета віршів.

«Колискова Кусто» вийшла у однійї серії з книжками яскравих представників сучасної української поезії – Юлії Мусаковської, Дмитра Лазуткіна та Олега Коцарева.

Томаш Деяк пояснює назву збірки так: «Мариністика – тематика яка набила усім осокмину в сучукрліті нарівні з елінством. Для мене ця збірка — спосіб подолати оцю хворобу автора-початківця, поставити рішучу крапку. Відповідно, увійшли тексти, які концептуально влились у цю канву – занурення у суть навколишнього світу, в його підводні мотиви. Звідси і назва – така собі данина пам’яті великого дослідника морів».

Томаш Деяк народився 19 листопада 1984 р. у місті Хуст Закарпатської області. Вже понад 10 років мешкає в Ужгороді. Поет, інтернет-маркетолог, учасник музичного гурту «Luciole» (екс «For Elle»). Автор збірки поезії «Гра з (лю)циферблатами», що вийшла у 2011 р. та отримала регіональну відзнаку «Поетичний дебют року». Організатор багатьох літературних заходів у м. Ужгород. Переможець експериментального музично-поетичного конкурсу Bunker Poetry Contest у 2014 році. Переможець поетичного конкурсу «Dictum» від видавництва «Крок».

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Останні відгуки про заклади

Найкраща ігрова дитяча кімната ХЕППІ КІДС-HAPPY KIDS 5 stars
Ольга: Чудова ігрова кімната, зручно що можна продовжувати свято! Серед інших ігрових, нашій малечі найбільш до вподоби саме Хе...
Найкраща ігрова дитяча кімната ХЕППІ КІДС-HAPPY KIDS 5 stars
Таня: Я задоволена і діти також. Рекомендую!
Нічний клуб «el Dorado» 0 stars
: Обслуговування ужасне офіціанти хамлять рахунок беруть здачу не приносять і це вже не перший раз там таке, конья...
Туристична фірма «Еней» 0 stars
Андрій: Кантора бере гроші, і ні за що не відповідає, працівникі наглі і хамовиті. Хочете щоб ваша відпустка не відбулась вам до...