Виставка Ярослава Ілко «КІО»
Вівторок, 23 квітня

Виставка Ярослава Ілко «КІО»Книгарня «Є» запрошує на відкриття виставки Ярослава Ілко «КІО».

Книгарня «Є» представляє виставку «КІО» молодого художника Ярослава Ілко.

«КІО» - це соціальна мережа-конструктор, яку розробляє Ярослав Ілко. В цій мережі користувачі зможуть з елементарних модулів-знаків створювати унікальні зображення і обмінюватись ними (картинки, комікси, анімація). Всі модулі-знаки, якими наповнена соц. мережа, створені з крапки. «КІО» - це не просто таке собі візуальне «LEGO», але й певний світогляд, естетика, можливість спілкування, інтерактивна мережа.

Еріка Вітер про творчість Ярослава Ілко: «Ярослав Ілко пропонує інше бачення наступаючого майбутнього. Він його форматує і фіксує, як воно вже давно форматує нас через свою знакову систему (торгові марки, ярлики, клавіатури-кнопки і т.д.) Це спроба створити своєрідну знакову абетку, якою можна виразити ІНШЕ мистецтво. Ілко, збираючи уламки колишнього постмодернізму, синтезує форму-колір-слово в знак-символ, створює сучасні (в контексті інформаційної цивілізації) образи».

Ярослав Ілко – народився 1980 р. За освітою – професійний живописець-монументаліст. Вже кілька років займається дизайном та візуалізацією архітектурних проектів. Останні два роки мешкає у Івано-Франківську.

Нещодавні виставки Ярослава Ілко:
2013 - "Знаки, особи", інсталяція; "Простори", компютерна графіка, "Відкритки", хепенінг - персональна виставка в галереї Книгарні "Є".
2014 - "Крапки, Лиця, Простори" комп'ютерна графіка - персональна виставка в ЦСМ, Івано-Франківськ.
2014 - "Він вона простір" - комп'ютерна графіка, галерея "Ілько", Ужгород.
2015 - "Миті життя" - комп'ютерна графіка, галерея "Арт на мур".

Вхід вільний.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Останні відгуки про заклади

Найкраща ігрова дитяча кімната ХЕППІ КІДС-HAPPY KIDS 5 stars
Ольга: Чудова ігрова кімната, зручно що можна продовжувати свято! Серед інших ігрових, нашій малечі найбільш до вподоби саме Хе...
Найкраща ігрова дитяча кімната ХЕППІ КІДС-HAPPY KIDS 5 stars
Таня: Я задоволена і діти також. Рекомендую!
Нічний клуб «el Dorado» 0 stars
: Обслуговування ужасне офіціанти хамлять рахунок беруть здачу не приносять і це вже не перший раз там таке, конья...
Туристична фірма «Еней» 0 stars
Андрій: Кантора бере гроші, і ні за що не відповідає, працівникі наглі і хамовиті. Хочете щоб ваша відпустка не відбулась вам до...