► Пезентація книжки Петра Яценка «Короткий путівник із галицького сексу»
П'ятниця, 26 квітня

Пезентація книжки Петра Яценка «Короткий путівник із галицького сексу»Новий роман Петра Яценка, автора «Львівської Саги», — це подорож углиб небесної Галичини із жінками, що спопеляють доторком і просвітлюють поглядом, безкорисливим коханням за гроші, магічною математикою.

Це історія безмежної самотності та палкої чуттєвості, вступ до сексуального краєзнавства. Іронічно-віталістична, а іноді сороміцько-плотська атмосфера цього роману нагадує дотепні та невульгарні еротичні фільми Тінто Брасса. Низка історій, покладених у їхню основу, могли розвиватися навіть у таких політичних чи історичних контекстах, коли, здавалося, було не до жартів чи сексу.

Зрештою, можна шукати чимало інших прихованих цитат і ремінісценцій із творами світової літератури, які безжально потрапили в інтертекстуальну топку Яценка, але нехай це буде полем діяльності для майбутніх читачів.

Важлива ознака цього твору – поєднання іронічного та сексуального, красивого та корисного, власне, напевно саме в цьому форматі цей роман вписується у досить тривалу літературну традицію ще з часів прози доби Відродження.

Презентуватиме книжку автор – Петро Яценко.

Вхід вільний.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Останні відгуки про заклади

Найкраща ігрова дитяча кімната ХЕППІ КІДС-HAPPY KIDS 5 stars
Ольга: Чудова ігрова кімната, зручно що можна продовжувати свято! Серед інших ігрових, нашій малечі найбільш до вподоби саме Хе...
Найкраща ігрова дитяча кімната ХЕППІ КІДС-HAPPY KIDS 5 stars
Таня: Я задоволена і діти також. Рекомендую!
Нічний клуб «el Dorado» 0 stars
: Обслуговування ужасне офіціанти хамлять рахунок беруть здачу не приносять і це вже не перший раз там таке, конья...
Туристична фірма «Еней» 0 stars
Андрій: Кантора бере гроші, і ні за що не відповідає, працівникі наглі і хамовиті. Хочете щоб ваша відпустка не відбулась вам до...