Як подорожувати з користю і майже безкоштовно
Вівторок, 23 квітня

Хочете поїхати представляти Україну на міжнародному молодіжному обміні? Хочете провести рік в одній з країн Європи в якості EVS волонтера? Хочете брати участь у найцікавішому міжнародному тренінгу? І все це майже безкоштовно.  Не вірите? Тоді приходьте на зустріч і ви зможете детальніше дізнатися про умови участі в міжнародних проектах, про їх тематику і вікові обмеження. Про те, як краще представити себе, в тому числі і секрети написання успішних мотиваційних листів.  Зможете познайомитися з мандрівницею Іриною Колотило - учасником різних міжнародних проектів (Youth Exchange, Trainings), яка поділиться своїм досвідом, і ви зможете обговорити плюси і мінуси молодіжних обмінів.  Чекаємо вас 7 липня о 19:00! Вартість : 20 грн.Хочете поїхати представляти Україну на міжнародному молодіжному обміні?
Хочете провести рік в одній з країн Європи в якості EVS волонтера?
Хочете брати участь у найцікавішому міжнародному тренінгу?
І все це майже безкоштовно.

Не вірите? Тоді приходьте на зустріч і ви зможете детальніше дізнатися про умови участі в міжнародних проектах, про їх тематику і вікові обмеження. Про те, як краще представити себе, в тому числі і секрети написання успішних мотиваційних листів.

Зможете познайомитися з мандрівницею Іриною Колотило - учасником різних міжнародних проектів (Youth Exchange, Trainings), яка поділиться своїм досвідом, і ви зможете обговорити плюси і мінуси молодіжних обмінів.

Чекаємо вас 7 липня о 19:00!
Вартість : 20 грн.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Останні відгуки про заклади

Найкраща ігрова дитяча кімната ХЕППІ КІДС-HAPPY KIDS 5 stars
Ольга: Чудова ігрова кімната, зручно що можна продовжувати свято! Серед інших ігрових, нашій малечі найбільш до вподоби саме Хе...
Найкраща ігрова дитяча кімната ХЕППІ КІДС-HAPPY KIDS 5 stars
Таня: Я задоволена і діти також. Рекомендую!
Нічний клуб «el Dorado» 0 stars
: Обслуговування ужасне офіціанти хамлять рахунок беруть здачу не приносять і це вже не перший раз там таке, конья...
Туристична фірма «Еней» 0 stars
Андрій: Кантора бере гроші, і ні за що не відповідає, працівникі наглі і хамовиті. Хочете щоб ваша відпустка не відбулась вам до...