Виставка живопису Євгенії Віннікової «Натхнення, що єднає»
Вівторок, 23 квітня

Виставка живопису Євгенії Віннікової «Натхнення, що єднає»21 серпня у Фортечній галереї “Бастіон” відкриється виставка робіт Євгенії Віннікової.

Офіційне відкриття 22 серпня 2015 р. о 16.00.

“Натхнення, що єднає”.
Євгенія народилася в м. Донецьку, в 1986 р.
У 2006р. закінчила Донецьке художнє училище. Викладачі: Будовська Є. І., Пензіна Н.Є., У 2006 - 2013р.навчалась у Харківській державній академії дизайну і мистецтв, портретно-жанрова майстерня під керівництвом Народного художника України професора Ганоцького В. Л. та Заслуженого діяча мистецтва професора Чауса В. М.
Учасниця обласних та всеукраїнських виставок.
Персональні виставки 2002р., 2007р. – смт Олександрівка Донецької обл., 2012р. - м. Макіївка (художньо-краєзнавчий музей).
Роботи знаходяться в приватних колекціях України, Німеччини, Чехії, Америки.
Володіє техніками масляного, акрилового, темперного, акварельного живопису. Працює в таких жанрах, як портрет, натюрморт, пейзаж, виконує копії робіт майстрів. Займається настінним розписом.
“Живопис – це стан душі”, зазначає Євгенія. “Неможливо написати хорошу роботу, коли в серці темрява. Картини я пишу довго. Дається взнаки тонка та вразлива натура . Але з кожною своєю роботою я проживаю маленьке життя – яскраве і неповторне.
Карпати підкорили моє серце ще за часів студентства. Завдяки пленерам в різні пори року, мені вдалося проникнути в особливий світ повітря, кольору і запахів цього краю. Минулого року мені випала нагода більш глибше познайомитися з цим унікальним краєм, адже я там жила 2 місяці. Я відкрила для себе наново як це чудово: жити, любити, малювати! Повертаючись додому через всю Україну, я залишила в серці безмежну любов і тепло природних і людських стосунків”.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Останні відгуки про заклади

Найкраща ігрова дитяча кімната ХЕППІ КІДС-HAPPY KIDS 5 stars
Ольга: Чудова ігрова кімната, зручно що можна продовжувати свято! Серед інших ігрових, нашій малечі найбільш до вподоби саме Хе...
Найкраща ігрова дитяча кімната ХЕППІ КІДС-HAPPY KIDS 5 stars
Таня: Я задоволена і діти також. Рекомендую!
Нічний клуб «el Dorado» 0 stars
: Обслуговування ужасне офіціанти хамлять рахунок беруть здачу не приносять і це вже не перший раз там таке, конья...
Туристична фірма «Еней» 0 stars
Андрій: Кантора бере гроші, і ні за що не відповідає, працівникі наглі і хамовиті. Хочете щоб ваша відпустка не відбулась вам до...