► Презентація книжки Сергія Трохима «1986 / чорнобильські хроніки»
Середа, 1 травня

Презентація книжки Сергія Трохима «1986 / чорнобильські хроніки»У рамках Фестивалю історичної літератури «Софія» Книгарня «Є» та видавництво «Discursus» запрошують на презентацію книжки Сергія Трохима «1986 / чорнобильські хроніки», яка відбудеться 6 травня. Початок – о 18.00.

У книжці Сергія Трохима «1986 / чорнобильські хроніки» розповідається про те, як через об’єктиви телекамер українських журналістів світ дізнавався, що ж реально відбувалося в зоні відчуження. Автор наводить багато маловідомих або прихованих фактів як сучасник та безпосередній свідок подій ліквідації аварії на ЧАЕС.

Граючи нюансами, книга спрямовує читача до висновку, що Чорнобильська катастрофа стала не стільки предтечею, скільки саме тією безповоротною подією в історії Радянської імперії, що призвела до її розпаду. Подібно до прикінцевого акорду сумної мелодії, що передує остаточному фіналу. Далі у часі – агонія величезної країни.

Книга документальна. Всі персонажі реальні. Збережені їхні справжні імена та прізвища.

Сергій Трохим (справжнє ім’я та прізвище Сергій Дишленко) народився і живе у Києві. Одразу після аварії на атомній станції 1986 року у складі найпершої у світі професійної групи телевізійної журналістики був у зоні лиха, яку невдовзі офіційна влада сором’язливо нарече «зоною відчуження». Кадри, відзняті українськими телевізійниками впродовж того року, бачив увесь світ.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Останні відгуки про заклади

Найкраща ігрова дитяча кімната ХЕППІ КІДС-HAPPY KIDS 5 stars
Ольга: Чудова ігрова кімната, зручно що можна продовжувати свято! Серед інших ігрових, нашій малечі найбільш до вподоби саме Хе...
Найкраща ігрова дитяча кімната ХЕППІ КІДС-HAPPY KIDS 5 stars
Таня: Я задоволена і діти також. Рекомендую!
Нічний клуб «el Dorado» 0 stars
: Обслуговування ужасне офіціанти хамлять рахунок беруть здачу не приносять і це вже не перший раз там таке, конья...
Туристична фірма «Еней» 0 stars
Андрій: Кантора бере гроші, і ні за що не відповідає, працівникі наглі і хамовиті. Хочете щоб ваша відпустка не відбулась вам до...