Виставка мікромініатюр відомого майстра Володимира Казаряна
Субота, 20 квітня

Виставка мікромініатюр відомого майстра Володимира КазарянаЗ 17 травня по 20 червня в приміщенні Ратуші що на площі ринок вперше в Івано Франківську можна побачити унікальну виставку мікромініатюр відомого майстра Володимира Казаряна, яка по праву вважається восьмим чудом світу.

На виставці представлені унікальні шедеври мікромініатюри, серед яких — знаменитий караван верблюдів у вушку голки, підкута блоха, букет троянд, стеблом яких служить людська волосина, скульптури на макових зернах, портрети на рисі і безліч інших мікромініатюрних творінь, приголомшуючих людську уяву.

Творіння Казаряна, визнаного Майстра мікромініатюрного мистецтва, стали прикрасами колекцій багатьох знаменитостей — президента Америки Білла Клінтона, президента Єгипту — Хосні Мубарака, президентів України — Леоніда Кравчука, Леоніда Кучми, відомого актора Арнольда Шварценеггера та інших …

На виставці мікромініатюр незримо панує атмосфера загадковості та подиву.

Прийшовши на виставку і заглянувши в мікроскоп, потрапляєш в приголомшливий світ дивовижних чудес, де на волосині, яка вставлена у вушко швейної голки, балансує група слонів-еквілібристів, на рисовому зернятку виконує танець 8 дівчат, на кінчику волосини застигла чарівна Мерилін Монро, а на зрізі макового зерна Чарлі Чаплін міряється силою з величезним культуристом, розглянути якого можна тільки при 300-кратному збільшенні.

Мозаїчний портрет Ісуса Христа розміром з 1-копійчану монету Майстер зібрав більш ніж з 10 тисяч мікрокаменів, а вишукані мережива, виткані з однієї сотої частини людської волосини!

За 15 років виставкової діяльності унікальна виставка об’їздила Україну, країни Прибалтики, побувала у Чехословаччині, Єгипті, в Америці, де увійшла до десятки дивовижних видовищ світу.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Останні відгуки про заклади

Найкраща ігрова дитяча кімната ХЕППІ КІДС-HAPPY KIDS 5 stars
Ольга: Чудова ігрова кімната, зручно що можна продовжувати свято! Серед інших ігрових, нашій малечі найбільш до вподоби саме Хе...
Найкраща ігрова дитяча кімната ХЕППІ КІДС-HAPPY KIDS 5 stars
Таня: Я задоволена і діти також. Рекомендую!
Нічний клуб «el Dorado» 0 stars
: Обслуговування ужасне офіціанти хамлять рахунок беруть здачу не приносять і це вже не перший раз там таке, конья...
Туристична фірма «Еней» 0 stars
Андрій: Кантора бере гроші, і ні за що не відповідає, працівникі наглі і хамовиті. Хочете щоб ваша відпустка не відбулась вам до...