Відбірковий тур фестивалю дитячої творчості «Назустріч Мрії»
П'ятниця, 26 квітня

20 березня в Івано-Франківську пройде відбірковий тур IV  Всеукраїнського фестивалю дитячої творчості «Назустріч мрії», мета якого – підтримати талановитих дітей, які залишилися без батьківської турботи і привернути увагу громадськості до всебічного розвитку дітей. Фестиваль проводиться серед дітей, що виховуються в дитячих будинках і школах-інтернатах всієї України. Для дітей, позбавлених батьківської опіки – це один із небагатьох шансів заявити про свою мрію і бути почутими.

Всеукраїнський фестиваль дитячої творчості проводиться уже четвертий раз. Перші два фестивалі проходили в Криму і зібрали більше 1500 дітей із дитячих будинків та інтернатів, переможці фестивалю отримали можливість відпочити в кращих таборах країни. Третій фестиваль відбувся в Києві і зібрав обдарованих дітей із дитячих будинків і шкіл-інтернатів, які змогли показати себе на сцені перед членами журі і глядачами.

З 23
січня по 27 березня у восьми великих містах України відбуваються регіональні відбіркові конкурси під лозунгом «Запали мрію!». В кожному із конкурсів буде приймати участь близько 250 дітей. Таким чином, за три місяці журі, до складу якого увійшли: українські артисти, зірки, спортсмени і суспільні діячі, зможе оцінити виступи більше двох тисяч обдарованих дітей соціально-незахищеної категорії. Журі відбіркового туру в нашому місті формуватимуть: Наталя Бучинська, GODO’, гурт «Пара Нормальних» та Міла Нітич.

Крім учасників-переможців регіональних відбіркових турів, в Фестивалі також приймуть участь роботи юних художників, скульпторів і майстрів прикладного мистецтва, твори яких будуть експоновані у виставці і стануть лотами великого благочинного аукціону.

Грандіозним святом стане фінал ІV Фестивалю дитячої творчості «Назустріч мрії», який проходитимете з 29 травня по 1 червня 2010 р. у Києві.

Відбірковий тур фестивалю «Назустріч Мрії» в місті Івано-Франківськ відбудеться в суботу, 20 березня, в Будинку Політпросвіти (вул. Незалежності, 46). Початок о 13.00.

Організатори проекту:

- Євгенія Карр – Почесний Президент Фестивалю «Назустріч мрії»;
- Міжнародна громадська організація «Назустріч мрії»;
- Міжнародна благодійна організація «Погляд».

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Останні відгуки про заклади

Найкраща ігрова дитяча кімната ХЕППІ КІДС-HAPPY KIDS 5 stars
Ольга: Чудова ігрова кімната, зручно що можна продовжувати свято! Серед інших ігрових, нашій малечі найбільш до вподоби саме Хе...
Найкраща ігрова дитяча кімната ХЕППІ КІДС-HAPPY KIDS 5 stars
Таня: Я задоволена і діти також. Рекомендую!
Нічний клуб «el Dorado» 0 stars
: Обслуговування ужасне офіціанти хамлять рахунок беруть здачу не приносять і це вже не перший раз там таке, конья...
Туристична фірма «Еней» 0 stars
Андрій: Кантора бере гроші, і ні за що не відповідає, працівникі наглі і хамовиті. Хочете щоб ваша відпустка не відбулась вам до...