В Снятині відбувся благодійний телемарафон «Ти не один» Друк e-mail

Цієї неділі місто Снятин святкувало ювілей — 850-річчя першої письмової згадки про місто. З цієї нагоди в місті з ініціативи голови обласної державної адміністрації Миколи Палійчука та співачки Руслани відбувся всеукраїнський благодійний телемарафон за участю зірок української та зарубіжної естради «Ти не один». Переглянути телеверсію можна 29 вересня о 23:05 на каталі 1+1.

Як зазначили організатори благодійного концерту, сьогодні тисячі людей в регіонах, що постраждали від повені влітку 2008 року, потребують допомоги та підтримки. Мешканці всіх постраждалих районів переживають скрутні часи, і допомога їм буде актуальною ще, як мінімум, півроку. Відновлення постраждалих сіл та міст буде тривалим та складним, але сім’ї що брали участь у телемарафоні уже зараз потребують термінової підтримки.

Всі учасники що виступали на сцені, а це — Руслана, гурти «Друга ріка», «Гайдамаки», «Mad Heads» , Dr.Alban та Богдан Сташків братили участь у концерті виключно на благодійних засадах. Всі кошти, зібрані під час даного телемарафону, будуть одразу передані представникам сімей у вигляді грошових сертифікатів. Благодійний концерт зібрав глядачів з усіх постраждалих районів: Снятинського, Верховинського, Коломийського, Тисменицького, Галицького та Тлумацького, звідки людей доставляли спеціально замовленими автобусами.

Долучитись до благодійної акції може кожен бажаючий. Для цього потрібно надіслати СМС-повідомлення на номер 216, і з вашого рахунку буде автоматично знято 5 грн, котрі підуть на допомогу постраждалим. Усю суму, яку зберуть за допомогою телемарафону рівномірно розподілять між 10 багатодітними прикарпатськими родинами, що постраждали від стихії найбільше.

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Останні відгуки про заклади

Найкраща ігрова дитяча кімната ХЕППІ КІДС-HAPPY KIDS 5 stars
Ольга: Чудова ігрова кімната, зручно що можна продовжувати свято! Серед інших ігрових, нашій малечі найбільш до вподоби саме Хе...
Найкраща ігрова дитяча кімната ХЕППІ КІДС-HAPPY KIDS 5 stars
Таня: Я задоволена і діти також. Рекомендую!
Нічний клуб «el Dorado» 0 stars
: Обслуговування ужасне офіціанти хамлять рахунок беруть здачу не приносять і це вже не перший раз там таке, конья...
Туристична фірма «Еней» 0 stars
Андрій: Кантора бере гроші, і ні за що не відповідає, працівникі наглі і хамовиті. Хочете щоб ваша відпустка не відбулась вам до...